KeyLinkCTI 2014 Voorjaar release

mei 14, 2014  |   Uncategorized   |     |   Reacties uitgeschakeld voor KeyLinkCTI 2014 Voorjaar release

Het is voorjaar en tijd om de boel weer eens te verversen! Deze nieuwe release van KeyLinkCTI software bevat enkele nieuwe features en improvements. Hieronder de highlights op een rij:

Extended zoekfunctie, aan te roepen met een hotkey

Eenvoudig en snel zoeken op basis van klantgegevens. Als u CRM klantherkenning heeft ingesteld op de KeyLinkCTI Server, kunt u eenvoudig het telefoonnummer van uw relatie opzoeken. In de geavanceerde zoektegel kunt u zoeken op delen van de naam en of andere velden uit de export. Met de sneltoets wordt de zoektegel getoond en kunt u direct een nieuwe zoekopdracht starten.

Ondersteuning Unify OpenScape Business

Unify, voorheen opererend onder de naam Siemens Enterprise Communications, biedt klanten een nieuw communicatie platform: OpenScape Business, de opvolger van de Siemens HiPath en OpenScape Office. KeyLinkCTI software kan nu ook worden aangesloten op de OpenScape Business (OSBiz) via de CSTA interface middels een Boostercard of Booster-server in een single-site omgeving, zodat u gebruik kunt maken van KeyLinkCTI Unified Communications OFFICE/ENTERPRISE en REPORTS. De OpenScape Business S bevat standaard al een CSTA interface, hiervoor is geen aanvullende Booster benodigd. Voor meer informatie over de OSBiz en mogelijkheden om KeyLinkCTI aan te sluiten op uw communicatie platform, kunt u contact opnemen met uw telecom leverancier/distributeur

Revisie REPORTS

Bij deze release leveren we nieuwe versies van Apache, PHP en MySQL en een aangepaste HTML frontend. Voor klanten die hun bestaande gespreksinformatie willen behouden, hebben we een aparte upgrade procedure beschreven.

Deze release is te downloaden via ons reseller portal. Voor meer informatie kunt u terecht bij uw leverancier/distributeur